De bandopwinder rolluik is kapot

logo (1)Nu we weer richting de zomermaanden gaan en willen genieten in de tuin ben ik al druk in de weer om de tuin op orde te krijgen. Helaas ben ik er achter gekomen dat de bandopwinder rolluik kapot is. Ik zat letterlijk met de handen in het haar omdat ik niet wist waar ik dit bestellen kon, eerst moet ik het nog vinden in de winkel zelf. In de winkel zelf kon ik het niet vinden waardoor ik mijn laatste hoop op het internet gezet had. Ik wilde er wel voor zorgen dat ik voor de zomermaanden een nieuwe bandopwinder rolluik vinden kan. Aangezien het dan in de avonduren langer licht blijft en mijn kinderen wel bijtijds naar bed moeten. bandopwinder

Online te bestellen

Vrienden van mij hadden de tip gegeven om op de website van de Zonnerij te kijken. Daar hadden ze een bandopwinder gevonden die precies hetzelfde was als ik gehad heb. Ik heb natuurlijk ook niet lang hoeven te zoeken voordat ik het gevonden had en heb direct besteld!bandopwinder_2

Het heeft in totaal twee dagen geduurd voordat het netjes bij mij thuis bezorgd wordt. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Hun snelle service en voordelige prijzen maken het mogelijk om alles wat met je rolluik of zonnescherm te maken heeft te repareren.