Deze muurteksten brachten mij op een idee

Wat een leuk idee is dit zeg! muurteksten die je zelf kunt ontwerpen en op gewenste maat kan laten afsnijden en op laten sturen. Omdat ik net een nieuwe keuken heb waar ik erg trots op ben, mocht hier nog wel wat extra sfeer bij, Nu houd ik niet zo van te veel tierelantijntjes maar wel van een eye -catcher. Ik heb mij eens wat laten inspireren op internet en al klikkend kwam ik op deze site terecht. Hier kwam ik op een super idee! Een mooie tekst in de keuken op de muur zou natuurlijk mijn keuken helemaal af kunnen maken.

Ik was zelf verrast hoe mooi het eindresultaat was

Ik ben eens naar de voorbeelden die ik kon vinden op deze site gaan kijken betreft de muurteksten. En al snel stond ik te passen en te meten om een bestelling te kunnen plaatsen. Toen ik de bestelling (met korting zelfs) binnen had ben ik natuurlijk direct gaan plakken, gelukkig ging dit erg eenvoudig. (Ik was hier namelijk best een beetje bang voor.) Toen de sticker er op zat was de keuken inderdaad pas echt compleet. Zodra ik mijn visite vol trots mijn nieuwe keuken laat zien, hebben zij eigenlijk nog de meeste belangstelling voor de mooie tekst op de muur. Dit lijkt mij een enorm groot compliment voor deze erg leuke site, neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel. Hier kun je namelijk je creativiteit absoluut in kwijt en een hoge kwaliteit verwachten. En niet te vergeten, voor de prijs hoef je het niet te laten.