Gebruik glasfolie voor jouw huis

windowdeco-4001Gegroet allemaal. Voor de mensen die mij nog kennen, ik ben Roel Storms. Ik heb dit woonblogs gecreëerd en zie mijzelf als een echte trendwatcher op gebied van lifestyle. Het doel van mijn blog is om interactie met jullie te krijgen. Wanneer ik iets online zie waarvan ik zeker weet dat jullie hier iets aan hebben, dan post ik hier een artikel over. Volgens hoop ik dat jullie hier op zullen reageren zodat we het er samen over kunnen gaan hebben. De variatie van mijn artikelen zullen zeer divers zijn en zo komt er altijd wel iets voorbij waar jij iets aan hebt. Zo wil ik het vandaag gaan hebben over glasfolie. Nu zullen sommige van jullie dit niet direct linken aan wonen. Maar je kunt het wel degelijk hiervoor gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer dat je kunt laten bedrukken en dan op het raam kan plakken. Dus oogt heel fris en modern. Ik zelf hou hier meer van dan de klassieke metalen huisnummers.

glasfolie_huisnummer-220x150

Niet alleen huisnummers

Raamfolie_Gesneden_Logo_website_buitenkant-220x150Je kunt het ook gebruiken voor het raam in de woonkamer. Zo kun je het onderste gedeelte afplakken met glasfolie, dit voorkomt dan dat de hele buurt naar binnen kan kijken. Ook kun je hetzelfde boven op de eerste verdieping doen, zo kun je zonder zorgen rondlopen in je huis. Een firma die ik aanraad wanneer je raamfolie gaat kopen is WindowDeco. Ik zelf heb hier al meerdere malen gebruik van gemaakt. Het concept van hun werkt heel eenvoudig, ik zou zeggen probeer het zelf eens. En laat dit dan natuurlijk aan mij weten.