huisontruiming na overlijden

Huisontruiming na overlijden met fastenfix!

huisontruiming na overlijden

 

 

 

Het is natuurlijk als erg zat als een familielid overlijd. Ik zelf heb afgelopen maand te kampen gehad met dit probleem. Helaas was mijn oom overleden. Het was een goed man en wij gaan hem met zijn alle missen. Een huisontruiming na het overlijden, is helaas van toepassing. De familie en ik zelf wilden het huis van mijn oom niet ontruimen. Dat vonden wij allemaal te zwaar om te doen, een huisontruiming na overlijden is niet zomaar iets. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf, die dit voor ons kon gaan oplossen. Ik nam een kijkje op het internet, want tegenwoordig is alles vindbaar via het internet. In verloop van tijd kwam ik terecht bij het bedrijf Fast en Fix!

Fast en Fix is een top bedrijf!

Eenmaal aangekomen op de website van dit bedrijf. Zag ik al vrij snel dat dit een professioneel bedrijf is in een huisontruiming. Het personeel is zeer ervaren wat ook wordt aangegeven op hun website. Natuurlijk nam ik contact op met dit bedrijf. Ik had een aantal eisen, waaronder rustig doen met de spullen. Fast en Fix garandeerde me dat alles goed kwam. Na dit goede gesprek overlegde ik het met de rest van mij familie. De familie vond het een goed idee, en even later huurde ik Fast en Fix in, voor de huisontruiming van mijn oom!

Fast en Fix Ontruimen

 

Geef een reactie