Tapijttegels vind je bij Magic Carpets

bruin_853_2Het zeil in de keuken van mijn ouder vader begint in de hoeken op te krullen en het is nogal groezelig. “Zullen we dat oude stuk zeil nou eens wegdoen?” zeg ik; “Dan leggen we er tapijttegels neer.” Hij kijkt knorrig op uit zijn krant. “Waar wou je die vandaan halen?” Dat is niet zo moeilijk. Tapijttegels vind je bij Magic Carpets en daar hoeven we niet eens de deur voor uit. Hij haalt zijn schouders op en duikt terug in zijn krant. Maar ik sla mijn laptop open en hou die onder zijn neus. Ik laat hem voorbeelden zien in de webwinkel. Wantrouwend zegt hij dat het zeker wel erg duur is, maar als ik hem de prijzen laat zien, begint hij enthousiast te worden.

bruin_grijs_856_2

Een heleboel voordelen

Samen bedenken we alle voordelen van de tapijttegels: het is lekker warm aan je voeten; een ondertapijt is niet nodig; als je een keer koffie morst, kun je een tegel lostrekken en los schoonmaken. En bij vlekken die te erg zijn, hoef je alleen de tegel met de vlek te vervangen; we kunnen een leuk patroon leggen van verschillende kleuren. Midden in ons gesprek komt mijn broer binnen. Hij kijkt afkeurend naar het keukenzeil en zegt: “Dat zeil ziet er ook niet uit!” Mijn vader en ik schieten in de lach en zeggen tegelijk: tapijttegels. En als mijn broer vragend zijn wenkbrauwen optrekt zegt mijn vader met grote overtuiging: “Tapijttegels vind je bij Magic Carpets”.

lichtblauw_851_2