Industriële hanglamp inspiratie.

Hanglampen zorgen ervoor dat ruimtes ruimtelijker en speelser aanvoelen, vooral als ze door jou zijn ontworpen. Ze zijn veelzijdig en verbluffend in elke ruimte. Ze kunnen dienen als een vleugje kleur in een meer subtiele kamer, of hun tweekleurige steel en bol gebruiken om een complex kleurenpalet samen te brengen. Je eigen industriële hanglamp maken is gemakkelijker dan je misschien denkt.

Waarom een pendelarmatuur toevoegen?

Door een armatuur aan elke kamer toe te voegen, kan deze direct helderder en lichter worden. Het kan ook bijdragen aan de algehele uitstraling van de kamer. Je kunt je kunstwerken en decor spelen met de paletten die je kiest in je doe-het-zelf-verlichtingsontwerpen of iets gewaagds en unieks creëren om op te vallen tussen bestaande accenten.

Wat je nodig hebt

Om je volgende zelfgemaakte industriële hanglampproject te voltooien, heb je eerst de juiste materialen nodig. We bieden lamponderdelen die het gemakkelijk maken om elk creatief project aan te pakken dat u maar kunt bedenken. Dit zijn de materialen die je nodig hebt:

  • Contactdoos en deksel
  • Slangen en fittingen
  • Elektrische componenten
  • Hulpmiddelen

Dit zijn de basiselementen die je klaarstomen voor succes voor een doe-het-zelf industriële hanglamp. Er zijn veel verschillende opwindende soorten pendelarmaturen die je zonder professionele hulp met een beperkt budget kunt maken. Deze zijn veilig en leuk om thuis te maken en kunnen naar jouw smaak worden aangepast.

Een bureaulamp met industriële aantrekkingskracht

Creatieve projecten zoals de industriële bureaulamp maken gebruik van gerecyclede of gevonden loodgietersonderdelen, tot leven gebracht met onze gekleurde koorden en grijze metalen afwerkingen die resulteren in een nuchtere, edgy zelfgemaakte industriële hanglamp.

De onderdelen van de industriële bureaulamp zijn:

  • Loopkoordgrepen
  • Stopcontacten
  • Plug uiteinden
  • Hanger koord
  • Socket Covers

Met deze basis pendelelementen kun je vandaag eenvoudig jouw eigen zelfgemaakte industriële hanglamp bouwen. Koop gerecyclede materialen zoals pijpen, kappen en andere voorwerpen waar je een hanger doorheen kunt halen van rommelmarkten. Deze stukken helpen om opwindende industriële lampen te genereren die verfijning uitstralen.